Agenția de Cadastru: Cluj, județul din țară cu cele mai multe tranzacții imobiliare în septembrie după București și Ilfov. Cele mai multe tranzacții sunt cu terenuri intravilane


Clujul a fost județul din țară cu cele mai multe imobile tranzacționate în luna septembrie, după Capitală și județul Ilfov, conform datelor Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Clujul e județul din țară cu cea mai scumpă piață imobiliară, peste București, iar în septembrie aici au fost tranzacționate peste 2.700 de imobile, cifră depășită doar de Ilfov, cu 3.300 de imobile vândute, și la mare distanță de Capitală, cu 8.800 astfel de tranzacții.

Dintre cele 2.726 imobile tranzacționate, cele mai multe sunt terenurile intravilane fără construcții, aproape o mie, terenurile intravilane cu construcții- peste șapte sute – și respectiv locuințele, aproape 600.

În total în țară în septembrie au fost vândute aproape 48.600 de imobile, în creștere cu aproximativ 10% față de luna august, când au fost tranzacționate mai puțin cu 4.800 de imobile, și cu 1.100 mai multe decât în luna septembrie a anului trecut.

Sursa: Actual de Cluj


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.