16 idei pentru casa cu buget redus, dar de efect


Locul in care te retragi in fiecare seara devine sanctuarul tau, asa ca este normal sa iti doresti sa il transformi intr-unul care sa te reprezinte si sa te faca sa te simti bine. Ca sa obtii o locuinta amenajata intr-un mod relaxant si frumos, nu trebuie neaparat sa dispui de un buget mare, ci doar sa cunosti cateva trucuri simple legate de decoratiunile interioare.

Iata 16 idei pentru casa din care te poti inspira pentru a obtine caminul la care visezi!

Cele mai frumoase idei pentru casa ta

Nimeni nu poate sa conteste farmecul pe care il ofera florile unei locuinte. Pune o vaza cu trandafiri intr-un spatiu care iti creeaza tensiune (de exemplu – spatiul de lucru ori de invatat) si vei vedea diferenta imediat. Pentru un efect cat mai interesant, foloseste o vaza ori o sticla deosebita.

 flori_amenajari  flori_amenajari

flori_amenajari

Daca nu iti permiti sa iti amenajezi intreaga casa in stil retro, nu inseamna ca nu poti sa mizezi pe cateva elemente care sa ofere acest aer deosebit incaperilor. Tablourile si imprimeurile pline de viata pot sa schimbe instant aspectul casei tale.

 decoratiuni_retro  decoratiuni_retro

Mesajele inspirationale sunt prietenele tale cele mai bune intr-o zi in care pare ca totul iti merge pe dos. De asemenea, se pot dovedi si unele dintre cele mai interesante idei pentru casa. Asaza-le in locurile in care petreci mai mult timp, cum ar fi, de exemplu, pe noptiera ori la masuta de machiaj.

 mesaj_inspirational  mesaj_inspirational

Elementele decorative ori piesele de mobilier cu tapiterie in nuante pastelate te ajuta sa obtii o incapere romantica, relaxanta si armonioasa, asa ca merita sa investesti in ele. Cateva perne decorative, o lampa ori chiar ramele foto se pot dovedi utile in acest caz. Vestea buna este ca nu vei fi nevoita sa scoti prea multi bani din buzunar.

 decor_pastelat  decor_pastelat

decor_pastelat

Daca esti o iubitoare a cartilor, creeaza un spatiu special pentru citit. Nu este nevoie sa transformi o camera intr-o biblioteca, ci doar sa iti amenajezi un colt. Piesele necesare: un scaun confortabil, o masuta de cafea si o lampa. Cat ai spune „lectura”, ai facut o magie in amenajare!

 spatiu_pentru_citit  spatiu_pentru_citit

Decoreaza casa cu…amintiri. Fotografii, suveniruri si alte obiecte care iti amintesc de cei dragi – toate sunt piese perfecte care te vor ajuta sa obtii un spatiu primitor si cald. Nu iti fie teama sa iti lasi spiritul creativ liber, ci da dovada de originalitate. Aceste idei pentru casa pot fi primul pas in amenajarea unui loc cu adevarat special.

 fotografii decor  fotografii
 fotografii  fotografii decor

Ce idei pentru casa ti-au atras atentia si pe care le-ai trecut pe lista ta de asteptare?

Sursa: divahair.ro

Surse foto: stylecaster.com, goodhousekeeping.com, bestfriendsforfrosting.com, southernliving.com, bloglovin.com, amazinginteriordesign.com, jennaburger.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.