Cat cheltuiesc companiile pentru relocarea angajatilor?


 

house-with-infinity-pool-and-wood-deck-with-white-and-gray-table-set1

Bugetele companiilor pentru inchiriere de locuinte destinate angajatilor expati se situeaza cel mai adesea intre 1500 si 3000 euro, zonele cele mai cautate fiind Andrei Muresanu si cartierele noi ale Clujului: Europa, si Buna Ziua.

Sunt preferate proprietatile cu un  nivel de finisaj modern spre lux, care dispun pe langa strictul necesar, cum art fi doua, trei dormitoare, open space-uri generoase, mobilier de calitate, si de spatii vitrate mari, sisteme de climatizare, alarme performante si nu in ultimul rand sisteme inteligente de gestionare a locuintei de la distanta,  prin intermediul unui smartphone sau calculator.

Criteriile de selectie s-au modificat in ultimul timp, accentuate si din princina dezvoltarii unor proiecte rezidentiale si de birouri mai recente.

Pentru o familie, de exemplu este imagesmult mai importanta proximitatea fata de scoala decat de locul de munca. Scoala Internationala este preferata strainilor, fapt care atrage marea majoritate spre cartierele Andrei Muresanu si Gheorgheni.

Clientii mai tineri prefera numeroase alte aspecte pe care orasul le ofera. O proprietate cu 3 camere, situata in cartierul Grigorescu, cu o panorama deosebita spre oras si cu acces foarte facil spre centru se inchiriaza cu usurinta in jurul sumei de 2500 euro. Se distinge prin finisaje de elita, pereti cortina din sticla, terase extreme de generoase si o piscina panoramica.

Principalii clienti vin din Europa si Statele Unite si reprezinta in jur de 70% din totalul clientilor interesati de acest gen de proprietati. Inchirierile se fac pe termen mediu spre lung, 3-5 ani, companiile multinationale fiind printre preferatele proprietarilor.

Una dintre cele mai scumpe proprietati din Cluj este situata in cartierul Faget, dispusa pe o suprafata de 2200 mp de teren, si cu o suprafata utila de 500 mp. Printre avantajele acestei case putem enumera, pozitionarea sudica, cu soare pe tot parcursul zilei, padurea la limita proprietatii, piscine de dimensiuni aproape olimpice situata la parterul imobilului si mobilierul realizat la comanda din lemn masiv. Pretul acestei proprietati se ridica la 5000 euro pe luna.

article-2325705-19D1A35A000005DC-474_634x416 Luxury-Villa-France-Picture


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.