9 fapte ușoare despre farmacia de mâine este explicată aici


9 fapte ușoare despre farmacia de mâine este explicată aici

Multe mulțumiri acestor inovații, toți experții în îngrijirea clinică pot utiliza TIC pentru schimbul de informații adecvate pentru terapie, diagnostic și, de asemenea, evitarea problemei de sănătate, precum și rănile, explorarea și evaluarea, precum și pentru cazul cu ghidul distribuitorilor de asistență medicală cu Obiectivul consolidării sănătății indivizilor și, de asemenea, rețelelor acestora.

Membru al familiei sau al prietenilor apropiați (din diferite locații) poate participa la aceste discuții și să recunoască ideile profesionale pentru îmbunătățirea alfabetizării sănătății și sănătății întregii gospodării. Preocuparea unică sugerată adună cele mai recente idei chiar în studiul fundamental și științific pe acest subiect, deschizând un punct nou de vizualizări către tehnici moderne în medicina personalizată și, de asemenea, în mare măsură, în mare parte a beneficiilor persoanelor care, din orice tip de motive au probleme în accesarea unui suport clinic de înaltă calitate de înaltă calitate.

DR. Francesco Amenta, DR. Gopi Battineni, editori de vizitatori Manuscrise ar trebui să fie trimise online la înscrierea și conectarea la acest site web. După ce sunteți înscris, faceți clic pe acest link pentru a vizita tipul de intrare. Manuscrisele pot fi trimise până la termenul limită. Toate intrările care trec pre-verificare sunt revizuite de la egal la egal. Documentele acceptate vor fi cu siguranță publicate constant în Jurnal (imediat ce este aprobat) și, de asemenea, vor fi detaliate între ele pe site -ul unic de emisiune.

Pentru documentele https://farmacie-romania.com/cumpara-lexapro-fara-reteta/ pregătite, un titlu, precum și un rezumat scurt (aproximativ 100 de cuvinte) pot fi trimise la locul de muncă de conținut pentru declarație pe acest site. Manuscrisele transmise nu trebuie să fi fost lansate anterior și și nici nu sunt sub factori de luat în considerare pentru reviste în altă parte (altele decât lucrările de proces de conferință). Toate manuscrisele sunt arbitrate în detaliu cu o procedură de revizuire de la egal la egal cu un singur orb.

Fapte puțin cunoscute despre extinderea telearmatiei pentru viitor.

Journal of Personalizate Medication este un jurnal internațional de accesibilitate deschisă de la egal la egal, publicat de MDPI. Vă rugăm să consultați pagina Instrucțiuni pentru autori înainte de a trimite un manuscris. Scurtă taxă de procesare a articolului (APC) pentru publicare în acest acces deschis la Jurnal este 2000 CHF (Franci Elvețieni). Lucrările trimise trebuie să fie bine formatate, precum și să folosească o engleză excelentă.

Telefonia se transformă 20 în acest an. La 2 ani după ce a apărut ca o modalitate de păstrare și, de asemenea, de a crește accesul la farmacie în toată țara Dakota de Nord, tendințe de telermacie se mută chiar în agravarea curată și sterilă, spațiu sigur de depozitare a drogurilor, consultări principale de tratament și multe altele. Telefonia a trecut de fapt de la un proiect pilot la tehnica acceptată în 25 de state, potrivit Jessica Adams, Pharm, D, director al Afacerilor de reglementare pentru Telensiuni, un furnizor de servicii timpuriu de telefoane obținut de Cardinal Health and Wellness în 2016.

Deoarece farmaciștii, companiile, clienții, plătitorii, precum și autoritățile de reglementare recunosc avantajele pe care Telehealth le poate oferi magazinului de droguri, serviciile bazate pe tehnologie vor rămâne pentru a se extinde. La cel mai de bază, telestarmacia permite unui farmacist să monitorizeze un site de distribuire la distanță prin intermediul inovației audio-vizuale conform HIPAA, conforme cu HIPAA. Farmacologul supraveghează de la distanță specialiștii în telestarmacie, verifică rețetele și, de asemenea, sfătuiește pacienții din locația magazinului lor de droguri gazdă.

Una dintre cele mai recente extinderi este utilizarea verificării la distanță pentru agravarea curată și sterilă IV la Universitatea din Carolina de Nord (UNC). Farmaciștii au văzut potențialul de a stabiliza volumul de muncă pe mai multe farmacii care utilizează pregătirea BD Pyxis IV pentru a pregăti remedii sterile IV, a descris Lindsey B. Amerin, Pharm, D, MS, BCPS, director al farmaciei și profesor asociat de educație științifică și învățare la UNC Eshelman College of Drug Store din Chapel Hill, Carolina de Nord.

Tele telefoane și îngrijire farmaceutică pentru manechine

Sistemul Pyxis folosește tehnologia modernă bazată pe gravimetric pentru a evalua, precum și a valida articole compuse, discutat despre Amerin. Sistemul fotografiază procesul de compunere, care este în mod obișnuit îngrijit de un tehnician și, de asemenea, revizuit de un farmacolog de cartier. Datorită faptului că farmacistul la fața locului folosea imagini generate de sistem, nu a existat nicio diferență evidentă între evaluarea fotografiilor în camera următoare sau la 25 de mile distanță.

„Când am făcut studiul, statul nu a avut reguli în jurul acestui tip de telefoane”, a declarat Amerine, așa că am conceput studiul cu mărturie la fața locului la fața locului pentru toate elementele sterilizate agravate.„Când a început pandemia Covid-19”, am obținut o renunțare de la comisia de farmacie [de stat] pentru a putea face această verificare a produsului curat și steril de la distanță, atâta timp cât durează situația de urgență pentru wellness ”, a declarat ea.„Campania noastră următoare este să putem utiliza telefoanele în mod obișnuit pe termen lung pentru a face mai multe partajări ale volumului de muncă pe site -uri.

Nefiind legat de farmacie te eliberează pentru a investi și mai mult timp cu pacienții.”Roger Rose, RPH, director al soluțiilor de farmacie pentru unitatea de asistență medicală din cartierul Wickenburg, a deschis telestarmacia inițială în Arizona în 2019. Wickenburg a avut de mult timp o clinică prin satelit în comunitatea Congresului, care are legătură cu 16 mile distanță.

Conducerea https://www.warriorforum.com/members/AdeleFerna.html către Wickenburg pentru a umple rețetele nu este constant sensibilă pentru indivizi. „Faceam distribuții la Centrul Congresului de două ori pe zi, dar nici asta nu a funcționat constant”, a afirmat Rose. „Clienții încă mai aveau nevoie să plece în casă după ce clinica lor răsfoiau, după aceea reveniți mai târziu, sau poate a doua zi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.