Cum sa vinzi un imobil repede si eficient


Pe piaţa imobiliara, cei care vor sa nu ramana cu locuintele nevandute trebuie sa tina cont ca sunt mai multi factori care influenteaza valoarea unei locuinte si ca exista situatii care pot speria potentialii cumparatori.
Proprietarii trebuie sa tina cont neaparat de cateva aspecte, care pot face diferenta. Astfel, pe langa pret si amplasament, sunt la fel de importante si modul in care apartamentul este pregatit pentru vizionare, precum si apelarea la ajutor specializat si rabdarea in ceea ce priveste timpul de tranzactionare.

Atunci cand unwhite-living-room-plants-interior-idea-put-forward-wealthy-spotlight-for-living-room-plants-991x470 imobil este pus la vanzare, nu toata lumea pune accent pe faptul, ca aranjarea si intretinerea  apartamentului este mai importanta ca oricand. Totul trebuie sa fie aranjat si cat mai placut ochiului. Aerisiti locuinta inainte de fiecare vizionare. Mirosurile neplacute lasa o impresie negativa puternica asupra oricarui vizitator, in timp ce o locuinta aerisita produce o impresie placuta. Este foarte important, cand un potential cumparator intra in locuinta, din primul moment sa se simta ca acasa.

Incercati sa stati cat mai departe de clienti in timpul vizionarii. Nu ii urmariti peste tot in casa, oferiti-le posibilitatea sa “descopere” singuri fiecare coltisor al imobilului. Se vor simti mult mai in largul lor si dupa vizionare vor fi mult mai relaxati in discutia cu dumneavoastra.

Un alt aspect important sunt viciile. Acestea nu trebuie ascunse de client. Se apreciaza mai mult sinceritatea, decat sa se afle ulterior. Cu singuranta atunci se pierde si increderea in vanzator si nici pentru agentul, care reprezinta proprietatea, nu este avan79932948taj.

Nu trebuie ignorate nici aspectele legate de orientarea apartamentului. Momentul ideal al unei vizionari este in timpul zilei, atunci cand bate soarele in geamuri. In general, seara se fac vizionari la apartamente sau case cu o priveliste deosebita. Daca de la balcon se poate vedea oraşul, atunci este frumos ca locuinta să fie prezentata atat in miezul zilei, cat si seara, tot timpul o panorama spre oras atrage un client.

Nu uitati! Prima impresie ramane intotdeauna singura!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.