Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere inainte de a vinde o proprietate!


  • Listarea la un pret corecttruta

Cumparatorii de azi sunt extrem de bine educati cand vine vorba de preturile din zona, iar puterea lor de cumparare influenteaza si pretul tau. Ca sa iti poti lista proprietatea la pretul corect informeaza-te temeinic! Roaga agentul tau sa iti pregateasca o analiza cu cel putin 3 din proprietatile comparabile vandute in ultimele 6 luni. Pozitioneaza-te cu 5-10% sub preturile prezentate, iar succesul o sa vina mai repede decat iti imaginezi. Intotdeauna o proprietate evaluata corect se va vinde in primele 2 saptamani.

 

  • Alege-ti cu grija agentul

Un agent neinformat poate fi asasinul ascuns al vanzarii tale.  Asigura-te ca agentul tau detine suficiente informatii legate de proprietati comparabile. De asemenea asigura-te ca stapaneste tehnologia moderna.  In ultima perioada 90% din vanzari decurg din marketing-ul online. Studiaza atent modul de lucru al agentiei si agentului inainte de a lua o decizie.

  • Lumineaza-ti casa!

Pe locul 2, dupa locatie, un client va alege proprietatea cea mai luminoasa.  Deschide draperiile, curata geamurile, investeste in becuri noi, chiar si corpuri de iluminat. Fa orice iti sta in putere sa iti faci casa cat mai luminoasa. Cu siguranta asta o face vandabila.

 

  • Adu imbunatatiri

Mici imbunatatiri intotdeauna vor face o proprietate sa creasca in ochii cumparatorului. Poti reface zugraveala, curata draperiile, sau de ce nu, poti cumpara unele noi si destul de ieftine, schimba manerele de la usi, balamale care nu functioneaza, repara scurgerile, verifica daca toate in casa sunt in stare buna. Niciodata nu merge prea departe cu aceste imbunatatiri pentru ca nu vei avea success in a recupera investitia.

 

  • De-personalizeaza-ti casa

Cu cat ai mai multe lucruri personale in casa cu atat cumparatorul se va simti mai putin acasa. Renunta la cel putin o treime din lucrurile personale cum ar fi fotografii de familie, colectii personale, carti, bijuterii. Poti de asemenea cere ajutorul unui designer interior care iti poate aranja mobilierul astfel incat casa ta sa para cat mai aerisita. Renunta la ideea ca este locuinta ta.

truta

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Fi intotdeauna disponibil

Casa trebuie sa iti fie in permanenta pregatita pentru o vizita. Niciodata nu stii cand cumparatorul iti va intra pe usa. Trebuie sa fii disponibil intotdeuna cand un potential comparator doreste sa iti viziteze casa. In cazul in care programul nu iti permite alege un agent care sa te reprezinte. Nu lasa vase murdare, fa baile sa straluceasca si asigura-te ca e sters praful. Prima impresie este intotdeauna singura impresie!

apartamente_2_camere_drumul_taberei_complex_latin_355_1

 

 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.