Importanta reconditionarii spatiului comercial inainte de inchiriere


Indiferent ca discutam despre birouri, spatii comerciale, case sau apartamente disponibile spre inchiriere, fiecare proprietar este convins ca bunul sau este unul dintre cele mai bune oferte de pe piata imobiliara si spera sa beneficieze de o suma cat mai mare la realizarea unei tranzactii de inchiriere.

Facand referire strict la spatiile comerciale din piata imobiliara clujeana, regasim doua categorii la capitolul finisaje. Si anume: spatii comerciale superfinisate, dotate cu toate utilitatile necesare pentru a creea confort viitorului chirias, si spatii comerciale nefinisate.

SAM_4819

Proprietarii care decid finisarea spatiului au sanse mult mai mari de a finaliza un contract de inchiriere intr-o perioada foarte scurta de timp, fata de spatiile nefinisate care sunt prezentate potentialilor clienti, acesti proprietari riscand sa ramana cu imobilul neinchiriat o perioada destul de lunga. Aceasta este consecinta faptului ca, unele persoane, adica viitorii chiriasi, doresc sa-si inceapa business-ul cat mai repede posibil, neavand timp de asteptare pentru reconditionarea spatiului. Din acest punct de vedere vor tinde sa aleaga un spatiu comercial superfinisat, atributiile chiriasilor fiind doar de a amenaja si personaliza imobilul in functie de ideile si dorintele fiecaruia.

Prezinta un avantaj maxim ca, fiecare persoana care detine un spatiu comercial, inainte de a-l propune spre inchiriere sa estimeze destinatia optima pentru o buna functionare a business-ului. Bineinteles, acest aspect este influentat si de zona in care este situat imobilul. Exista proprietati care sunt amplasate in zone cu vad comercial, trafic pietonal intens, si dispun de front stradal. In cazul in care exteriorul acestor imobile nu a fost reconditionat, acestea pot fi valorificate daca se demareaza lucrari de amenajare pentru vitrina si accesul principal; pretul chiriei modificandu-se considerabil.

Astfel, proprietarul poate finisa si pregati spatiul comercial pentru destinatiile optime.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.