Cum sa iti personalizezi apartamentul inchiriat


gol

In mod obisnuit, apartamentele destinate inchirierii sunt date spre folosinta cu strictul necesar, de cele mai multe ori cu finisaje in tonuri anoste si mobilier standard. Cu toate astea, este de preferat sa ai “cu ce lucra”. chirie

Astfel incat, un perete alb, gol, poate fi foarte usor inviorat cu un tapet dragut ce fuzioneaza in tonuri cu perdelele si covorasele; agatarea din loc in loc a unor poze sau chiar a unui panou cu poze personalize poate inveseli camera de zi. In dormitor sunt primitoare oglinzile si tablourile mozaicate iar bucatarie poate fi impodobita cu recipiente, borcane si cutiute colorate.

 In cazul in care canapeaua ta este folosita si si-a pierdut din charm, se pot achizitiona huse colorate, vesele, ce vin perfect cu pernutele de décor. Plantele sunt mereu o buna metoda sa aduci la viata un apartament fara sclipire. Perdelele sunt foarte importante in a da apartamentului tau atitudine. Daca spatiile de depozitare lipsesc sau sunt prea putine, poti monta cutiute sau cosulete din bambus in care se pot tine cartile, revistele, chiar si anumite obiecte decorative.      

3

In eventualitatea inchirierii un apartament cu pereti inalti, un efect de calm si mister il confera perdelele de voal agatate jucaus deasupra partii de living, sau la trecerea dintr-o zona la alta, in cazul unui open space. Taburetii colorati sau cuburile din bambus sunt atat practici cat si estetic  bineveniti.

 

2Intr-un final, este mai usor sa personalizezi un apartament anost decat unul gata decorat. Oricum ar fi cazul, mereu obiectele colorate si formele geometrice bine definite, vor aduce un plus de viata apartamentului iar cele personale vor reflecta asupra caminului tau, ceea ce esti.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.